Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, το δημοφιλέστατο παιχνίδι Angry Birds είναι πλέον διαθέσιμο, όπως αναμενόταν, και στο Facebook, αν και από ότι φαίνεται η κυκλοφορία του ξεκίνησε ήδη από την προηγούμενη ημέρα. Πρόκειται για κίνηση που εξυπηρετεί, όπως φαίνεται, και τις δύο πλευρές, αφού και το Facebook θα κρατήσει χάρη στο παιχνίδι τους χρήστες του για περισσότερη ώρα συνδεδεμένους στην υπηρεσία του, ενώ το Angry Birds, από την άλλη, κάνει σημαντικότατο άνοιγμα σε ένα εξαιρετικά ευρύ κοινό.

Angry Birds στο Facebook

Ήδη, μάλιστα, σύμφωνα με το Simply Zesty, η σελίδα του Angry Birds στο Facebook είχε σήμερα το πρωί πάνω από 15 εκατομμύρια Likes, ενώ οι άνθρωποι που συζητούν για αυτό στο κοινωνικό δίκτυο έφταναν τους 942.906.

Αυτό που ξεχωρίζει στην έκδοση του Angry Birds για το Facebook είναι ότι δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αγοράσουν Special boosts, διαθέτει νέα εφέ και, φυσικά, αξιοποιεί τα κοινωνικά χαρακτηριστικά του Facebook, επιτρέποντας τον ανταγωνισμό με φίλους και την αποστολή σχετικών δώρων.

Εάν είσαστε οπαδός του παιχνιδιού και με όσα διαβάσατε δεν κρατιέστε, μπορείτε να παίξετε το Angry Birds στο Facebook από εδώ.

Πηγή: Simply Zesty

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ