Θέλοντας να διευκολύνει όσους επιλέγουν να διαφημιστούν μέσω της υπηρεσίας του και μετά από σχεδόν δύο μήνες δοκιμών, το Twitter είναι έτοιμο να δώσει στη διάθεση του κοινού ένα API για διαφημίσεις. Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν διαφημίσεις στο Twitter χρησιμοποιώντας εργαλεία που παρέχονται από τρίτες υπηρεσίες.

Το Twitter εγκαινιάζει το νέο API σε συνεργασία με 5 εταιρείες, που περιλαμβάνουν τις Adobe, Hootsuite, Salesforce, SHIFT και TBG Digital. Οι εταιρείες αυτές είναι οι πρώτες που ανέπτυξαν εργαλεία πάνω στο API και προσφέρουν ήδη μέσω αυτών δυνατότητες διαφήμισης στο Twitter σε περιορισμένο αριθμό πελατών τους.

Πηγή: Twitter Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ