Τη δυνατότητα εμφάνισης των προβεβλημένων (δηλαδή διαφημιστικών) Tweets σε συγκεκριμένους χρήστες, σύμφωνα με την τοποθεσία και την συσκευή που χρησιμοποιούν, ανακοίνωσε το Twitter. Έτσι, για παράδειγμα, μια εταιρεία μπορεί να προσεγγίσει μόνο τους χρήστες που βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη πόλη ή χώρα ή ακόμα και να εστιάσει μόνο σε όσους από αυτούς χρησιμοποιούν το Twitter από το κινητό τους τηλέφωνο.

Αν και μέχρι τώρα το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό είχε δοκιμαστεί σε λογαριασμούς επιλεγμένων εταιρειών όπως οι British Airways, Coca Cola, The Washington Post και Wendys, πλέον διατίθεται σε όλους τους ενδιαφερομένους ανά τον κόσμο.

BA[1]

Πηγή: Twitter Advertising Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ