Το γοητευτικό στοιχείο στην περίπτωση των blogs του Tumblr είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις κινούνται γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα ή μια πρωτότυπη ιδέα. Το είχαμε δει πρόσφατα με το “THE COMPOSITES”, που παρουσίαζε σκίτσα λογοτεχνικών ηρώων φτιαγμένα με λογισμικό που χρησιμοποιεί η αστυνομία για την αναγνώριση υπόπτων, και το βλέπουμε τώρα, με το Fact and a Photo.

Το Fact and a Photo δεν χρειάζεται ιδιαίτερες εξηγήσεις: πρόκειται για ένα blog που υπόσχεται να προσθέτει κάθε μέρα κι από ένα ενδιαφέρον γεγονός ή πληροφορία, συνοδευόμενο από μια προσεγμένη φωτογραφία. Αξίζει να το παρακολουθείτε…

Fact and a Photo

via Laughing Squid

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ