Αν και το φαινόμενο σιγά-σιγά εξαλείφεται, παρόλα αυτά, ακόμη και σήμερα υπάρχουν ιστοχώροι ή σελίδες που, από λάθος ή παράλειψη των δημιουργών τους, εμφανίζονται σωστά μόνο σε Internet Explorer, αποκλείοντας, ουσιαστικά, τους χρήστες όλων των υπόλοιπων browsers.

To IE Tab, μία από τις δημοφιλέστερες και πιο χρήσιμες επεκτάσεις του Firefox, δίνει λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, επιτρέποντας στον χρήστη να ανοίξει την επίμαχη σελίδα σε νέα καρτέλα (tab) με τη μηχανή του Internet Explorer, χωρίς έτσι να χρειαστεί να εγκαταλείψει τον Firefox.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/398

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ