Μετά το εντυπωσιακό The Museum of Me, που μετέτρεπε το προφίλ σας στο Facebook σε ψηφιακό μουσείο με θέμα τον εαυτό σας, η Intel δημιουργεί μια εξίσου ή και ακόμη εντυπωσιακότερη καμπάνια: Πρόκειται για το The Escape, ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται εξ’ ολοκλήρου στο YouTube και, βάζοντάς σας σε κινηματογραφικό κλίμα, σας καλεί να σώσετε το κορίτσι από δύο αδίστακτους διώκτες. Στην προσπάθειά σας, μάλιστα, έχετε τη δυνατότητα να καλέσετε δύο φίλους σας από το Facebook, για βοήθεια.

image

Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το παιχνίδι είναι πρωτόγνωρος για τα δεδομένα του YouTube, αφού σας δίνεται η δυνατότητα να πυροβολήσετε τους κακούς, να ξεκλειδώσετε πόρτες και πολλά άλλα που καλείστε να ανακαλύψετε στην πορεία. Για να παίξετε δεν είναι απαραίτητος ο λογαριασμός στο Facebook, αφού αρκεί να δώσετε ένα τυχαίο όνομα για να ξεκινήσετε.

 

Πηγή: The Next Web

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουνίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ