Το rround είναι μια ενδιαφέρουσα online εφαρμογή που αναλαμβάνει να συνδυάσει τον κόσμο του διαδικτύου με τον πραγματικό για να σας δείξει ανθρώπους και πράγματα που συμβαίνουν γύρω από την περιοχή σας. Συγκεκριμένα, εμφανίζει χρήστες του Twitter που κατοικούν κοντά σας, τα tweets τους, καθώς και τα σημεία ενδιαφέροντος.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε το rround.me και να το αφήσετε να εντοπίσει την τοποθεσία σας.

rround - allow to use your location

Στη συνέχεια η εφαρμογή θα φορτώσει σε μια οθόνη τα άτομα και τα σημεία ενδιαφέροντος που εντόπισε σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου, ενώ στα δεξιά εμφανίζει τα τελευταία tweets τους.

rround

Το rround είναι καλαίσθητο και ιδιαίτερα απλό στη χρήση του, αφού το μόνο που μπορείτε να πειράξετε είναι το εύρος της εμβέλειάς του σε χιλιόμετρα. Ο δημιουργός του δηλώνει ότι το έφτιαξε για πλάκα, αξίζει, παρόλα αυτά να του ρίξετε μια ματιά καθώς μπορεί να ανακαλύψετε εκεί κάτι ενδιαφέρον που αν και όλο αυτό τον καιρό ήταν δίπλα σας, το αγνοούσατε…

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ