Αν υπάρχει μια βασική έλλειψη στο, ήδη δημοφιλές και στην Ελλάδα, Instagram έχει να κάνει με το ότι δεν μπορεί ακόμη να βρει κανείς μαζεμένες τις φωτογραφίες και τις πληροφορίες ενός συγκεκριμένου χρήστη. Το Statigr.am είναι μια οnline εφαρμογή που αναλαμβάνει να καλύψει το κενό, προσφέροντας μια σειρά από χρήσιμα και ενδιαφέροντα στατιστικά χρήσης για τον λογαριασμό σας.

Εμφανίζει, για παράδειγμα, τον αριθμό και τα ονόματα των followers που έχετε, τα likes που έχουν γίνει στις φωτογραφίες σας, τα αγαπημένα σας φίλτρα κ.α. Επιπλέον, μπορείτε να μοιραστείτε το προφίλ σας δημοσιεύοντας το σε ένα URL του τύπου statigr.am/username. Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στην εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία με τα οποία συνδέεστε και στο Instagram.

Πολλά από τα χαρακτηριστικά του Statigr.am αναμένεται σίγουρα να ενσωματωθούν κάποια στιγμή στον βελτιωμένο ιστοχώρο που αναμένεται να φτιάξει το Instagram. Μέχρι να συμβεί αυτό όμως, εάν είσαστε συστηματικοί χρήστες της εφαρμογής ενδέχεται να βρείτε το Statigr.am αρκετά χρήσιμο.

image

via The Next Web

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ