Αν και αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες διαμοιρασμού φωτογραφιών, το TwitPic μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα σε υποστηρικτικό ρόλο, λειτουργώντας συμπληρωματικά στο Twitter. Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για τους ανθρώπους της υπηρεσίας, που αποφάσισαν να κυκλοφορήσουν αυτόνομη εφαρμογή για το iPhone που εκτός από τη δυνατότητα εύκολου διαμοιρασμού των φωτογραφιών, επιτρέπει την επεξεργασία και εισαγωγή φίλτρων σε αυτές.

TwitPic για iPhoneTwitPic για iPhone

Αξίζει να σημειωθεί πως το εργαλείο που χρησιμοποιείται για την επεξεργασία των εικόνων ανήκει στο Aviary, ενώ η εφαρμογή αυτή καθαυτή δείχνει αρκετά ελκυστική. Η κίνηση αποτελεί σημαντικό βήμα για την εξέλιξη του TwitPic, αφού σηματοδοτεί το άνοιγμα σε ένα μεγαλύτερο κοινό και μπάσιμο σε μια αγορά που κυρίως λόγω Instagram κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τον τελευταίο καιρό.

Ήδη μάλιστα άρχισαν οι εικασίες για το κατά πόσο το Twitter θα μπορούσε να ενδιαφερθεί να εξαγοράσει το TwitPic, μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να αποκτήσει το Instagram (το οποίο όπως μάλλον ήδη γνωρίζετε, κατέληξε στο Facebook).

» Κατεβάστε το TwitPic για iPhone από το App Store

via TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Μαΐου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ