Το θυμάστε το αλφαβητάριο της πρώτης δημοτικού; Εγώ πάντως για να πω την πεζή αλήθεια μου, όχι. Για τους πιο νοσταλγικούς όμως, οι εκδόσεις Καστανιώτη το μετέτρεψαν σε δωρεάν εφαρμογή για iPhone και iPad και σας επιτρέπουν να το ξεφυλλίσετε.

alfavitario alfavitari alfavitari3

Η εφαρμογή είναι απλή και πέρα από το τυπικό ξεφύλλισμα, περιλαμβάνει μια βοηθητική πλοήγηση για την γρήγορη επισκόπηση των σελίδων.

Το Αλφαβητάριο διατίθεται εντελώς δωρεάν για iPhone και iPad και μπορείτε να το κατεβάσετε από το iTunes Store (το link ανοίγει απευθείας σε iTunes).

(τα εύσημα για την ανακάλυψη πάνε στον @billdanos)

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

2 thoughts on “Το παλιό Αλφαβητάριο της πρώτης δημοτικού δωρεάν για iPhone και iPad

  1. βρε τα σημερινά νήπια, θα μπορούν να μαθαίνουν να διαβάζουν στο iPad τους ή στο iPhone τους, και μεις παλεύαμε με τα μολύβια…

  2. Pingback: Tweets that mention Το παλιό Αλφαβητάριο της πρώτης δημοτικού δωρεάν για iPhone και iPad | Freeweird -- Topsy.com

Comments are closed.