Το BuiltWith είναι μια οnline υπηρεσία που μπορεί να «διαβάσει» μια ιστοσελίδα και να εμφανίσει πληροφορίες για τις τεχνολογίες που χρησιμοποιεί: από την πλατφόρμα πάνω στην οποία είναι στημένος ο δικτυακός τόπος έως τις διάφορες βιβλιοθήκες, plugins και άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Εκτός από την οnline έκδοσή του, το BuiltWith διαθέτει επέκταση για τον Firefox, καθώς και σχετικό bookmarklet και αποτελεί εργαλείο που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε web designers, προγραμματιστές ή και …απλά περίεργους.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ