Ένα από τα (πολλά) καλά του να μεγαλώνεις τόσο όσο το Facebook είναι ότι όχι μόνο όλοι ασχολούνται μαζί σου, αλλά και ότι συχνά δουλεύουν για λογαριασμό σου χωρίς καν να τους το ζητήσεις. Το Yo Zuck! Implement This είναι ένα blog αφιερωμένο αποκλειστικά σε προτάσεις βελτίωσης της δημοφιλούς υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης. Μερικές, μάλιστα, από αυτές εμφανίζουν αναμφίβολα εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Για παράδειγμα, προτείνονται λειτουργίες όπως η αυτόματη μετάφραση μηνυμάτων, προσθήκη φίλων σε μια συζήτηση στο chat με drag and drop, προβολή της κατάστασης (online ή όχι) ενός φίλου οπουδήποτε εμφανίζεται η εικόνα προφίλ του κ.α.

Α, και για τους λίγους που μπορεί να αναρωτιούνται, το “Yo Zuck!” αναφέρεται, προφανώς, στον ιδρυτή και CEO του Facebook, Mark Zuckerberg,

image

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Απριλίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ