Το Angry Birds, ένα από τα δημοφιλέστερα (αν και ποτέ δεν κατάλαβα γιατί) παιχνίδια για iPhone, αποκτά και οnline έκδοση σε μια …ευγενική προσφορά της Google. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο Chrome Web Store και, φυσικά, μπορεί να τρέξει μόνο ως εφαρμογή του Chrome.

Μάλιστα, σύμφωνα με το The Next Web, οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν το Αngry Birds και οffline, μέσω της cache του browser, ενώ αναμένεται να υπάρξουν ειδικά επίπεδα του παιχνιδιού, αποκλειστικά διαθέσιμα στον Chrome.

image

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Μαΐου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ