Με μια ενδιαφέρουσα λειτουργία φαίνεται πως πειραματίζεται τελευταία το Facebook, που σύμφωνα με αναφορές χρηστών δοκιμάζει την εμφάνιση ειδικού κουμπιού αγοράς εισιτηρίων σε σελίδες εκδηλώσεων.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που το Facebook πειραματίζεται με λειτουργίες που δεν ξέρουμε αν τελικά θα διατεθούν στο ευρύ κοινό. Η συγκεκριμένη, όμως, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί θα μπορούσε να ανοίξει νέους δρόμους στην συνεργασία μεταξύ Facebook και καταστημάτων.

Facebook buy button

Σε αυτή τη φάση το κουμπί, που έχει εντοπιστεί σε αρκετά διαφορετικά σημεία του website , φαίνεται πως οδηγεί απευθείας στη σελίδα του εκάστοτε καταστήματος, κάτι που σημαίνει πως το Facebook αποφεύγει να μεσολαβήσει στην συναλλαγή.

Το TheNextWeb, πάντως, δεν αποκλείει κάποια στιγμή στο μέλλον αυτό να αλλάξει, αφού το κοινωνικό δίκτυο θα μπορούσε να ενσωματώσει τις αγορές εισιτηρίων στο Facebook Gifts, το σύστημα αγοράς δώρων που έχει ήδη υλοποιήσει.

Πηγή: TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 12 Φεβρουαρίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ