Αυτό που κάνει το Flashblock είναι να “μπλοκάρει” τα flash γραφικά σε μία σελίδα και τα αντικαθιστά με ένα κουμπί. Από εκεί και πέρα, δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα, πατώντας το κουμπί, να δει το flashάκι. Επίσης, εφόσον ο χρήστης το επιθυμεί, μπορεί να επιτρέψει την εμφάνιση των flash μόνο σε συγκεκριμένες σελίδες.

Πρόκειται για ιδανικό addon για όσους έχουν ακόμη αργές συνδέσεις, αλλά είναι πολύ βολικό έτσι κι αλλιώς, γιατί σε βοηθάει να αποφεύγεις ενοχλητικές διαφημίσεις.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://flashblock.mozdev.org/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 9 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ