Πολύ χρήσιμο addon για τον Firefox, που δίνει στον χρήστη τη δυνατότητα να επιλέξει το url μιας σελίδας ή και συγκεκριμένο κείμενο και να το στείλει μέσω e-mail. Το πλεονέκτημά του σε σχέση με την επιλογή send link που έτσι κι αλλιώς διαθέτει ο Firefox είναι ότι εδώ μπορείς να στείλεις, εκτός από το link της σελίδας και επιλεγμέμνο κείμενο, καθώς επίσης και το γεγονός ότι μπορείς να επιλέξεις τον τρόπο / client με τον οποίο θα σταλεί το e-mail (μέσω του web-based περιβάλλοντος του gmail ή του yahoo ή μέσω του εγκατεστημένου mail client).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3102

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ