Το Rename Master είναι άλλο ένα δωρεάν αλλά και portable πρόγραμμα μαζικής μετονομασίας αρχείων. Η διαφορά του σε σχέση με το Bulk Rename Utility είναι πως το Rename Master είναι πιο απλό στη χρήση του (ενδεχομένως και με κάπως λιγότερες επιλογές που ίσως όμως και να μην χρειάζονται στο μέσο χρήστη), αλλά και με αναμφισβήτητα ωραιότερο interface. Αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.joejoesoft.com/cms/showpage.php?cid=108

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ