Δεν είναι καν εφαρμογή αλλά shell extension. Επιλέγοντας αρχεία στον υπολογιστή σας, το Clipname εμφανίζει στο δεξί κλικ την επιλογή να αντιγράψετε τα όνοματά τους και να τα επικολλήσετε οπουδήποτε.

Δίνει μάλιστα την επιλογή αντιγραφής σε λίστα ή σε σειρά, έτσι ώστε κατά την επικόλληση να ονόματα να τοποθετηθούν είτε ως λίστα το ένα κάτω από το άλλο είτε το ένα δίπλα στο άλλο, χωρισμένα με κενό. Δεν επιβαρύνει καθόλου το σύστημα, ακόμη κι αν πρόκειται για πανάρχαιο υπολογιστή.

Update: Το Clipname σε κάποιες περιπτώσεις δεν εμφανίζει σωστά τους ελληνικούς χαρακτήρες. Μια εξίσου καλή εναλλακτική λύση που διαχειρίζεται σωστά τα ελληνικά είναι το CopyPath.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.mainsoft.fr/en/downloads.htm

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ