Άλλο ένα εξαιρετικό πρόγραμμα από τη FastStone, το FastStone Photo Resizer δίνει τη δυνατότητα μαζικής (batch) επεξεργασίας εικόνων. Οι βασικές λειτουργίες του περιλαμβάνουν: μετονομασία, αλλαγή μεγέθους, crop, rotate, αλλαγή color depth, προσθήκη κειμένου, προσθήκη watermark. Όπως όλα τα προγράμματα της FastStone, το FSResizer διατίθεται και σε portable έκδοση.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.faststone.org/FSResizerDetail.htm

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 8 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “FastStone Photo Resizer: Μαζική επεξεργασία εικόνων

  1. Pingback: Image Resizer Powertoy Clone: μαζική αλλαγή του μεγέθους των εικόνων σας με ένα δεξί κλικ | Freeweird

Comments are closed.