Το Comodo Firewall Pro είναι ένα βραβευμένο και απολύτως δωρεάν (που σημαίνει δωρεάν ακόμη και για χρήση σε εταιρικά περιβάλλοντα) τείχος προστασίας / Firewall. Αποφάσισα να το δοκιμάσω μετά τα πολύ καλά λόγια που άκουγα για αυτό από παντού και, στο διάστημα που το χρησιμοποιώ μπορώ να πω πως είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Σε αντίθεση με άλλα αντίστοιχα προϊόντα που προσφέρουν μία δωρεάν, “πετσοκομμένη” έκδοση, παραπέμποντας στην pro για το ξεκλείδωμα όλων των δυνατοτήτων, το Comodo τα δίνει όλα δωρεάν: πλήρως παραμετροποιήσιμο, με εύκολο χειρισμό μέσω ερωτήσεων, οn line προστασία από ιούς και παράσιτα, μεγάλη βάση δεδομένων και τακτική ενημέρωση. Στα θετικά του συγκαταλέγεται και το όμορφο γραφικό περιβάλλον του.
Υποθέτω πως πήρε το όνομά του από τον γνωστό Δράκο του Κομόντο (αν και γράφεται διαφορετικά), εξ’ ου και το λογοπαίγνιο του τίτλου.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.personalfirewall.comodo.com/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Comodo Firewall Pro: ο δράκος που φροντίζει για την ασφάλειά σας

  1. Pingback: Comodo Internet Security – Η ολοκληρωμένη λύση για την προστασία του υπολογιστή σας

Comments are closed.