Εάν ανήκετε και εσείς σε αυτούς που τους αρέσουν τα Google Doodle (τα «πειραγμένα» λογότυπα στην αναζήτηση της Google που τιμούν, κάθε φορά, και κάποιο συγκεκριμένο γεγονός), θα χαρείτε με την είδηση ότι πλέον μπορείτε πολύ εύκολα να τα φέρετε στο iPhone σας.

Αυτό χάρη στην ανεπίσημη εφαρμογή Google Doodle που έχει αρχειοθετήσει τα πάνω από 1.000 doodle της εταιρείας, επιτρέποντάς σας να τα φιλτράρετε ανά χρονιά και ανά χώρα. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε την προσωπική σας λίστα με τα αγαπημένα doodle.

Σε περίπτωση, πάντως, που δεν έχετε iPhone ή iPad, μπορείτε πάντα να επισκεφθείτε την ειδική σελίδα που έχει φτιάξει η ίδια η Google και να τα βρείτε όλα.

  • google-doodle-app-ipad-1
  • google-doodle-app-ipad-2
  • google-doodle-app-ipad-4
  • google-doodle-app-iphone-1
  • google-doodle-app-iphone-2
  • google-doodle-app-iphone-3

via Mashable

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ