Ένα νέο, εναλλακτικό τρόπο για να πραγματοποιείτε αναζητήσεις από το κινητό σας τηλέφωνο ανακοίνωσε η Google. Πρόκειται για το Handwrite, που σας επιτρέπει να σχεδιάσετε με το χέρι τους όρους αναζήτησης, γράφοντας επάνω σε όλη την επιφάνεια της αρχικής σελίδας της αναζήτησης της Google.

SNP_2651417_en_v0[1]

Η λειτουργία βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση και, για την ώρα τουλάχιστον, δεν είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά, κάτι που σημαίνει πως αν θέλετε να τη δοκιμάσετε θα πρέπει να αρκεστείτε στην αγγλική γλώσσα. Για να την ενεργοποιήσετε θα πρέπει να επισκεφθείτε το google.com από το κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet και να την ενεργοποιήσετε μέσω του “Settings” που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

image

Αν και η πρακτική χρησιμότητα του Handwrite είναι αμφίβολη, η λειτουργία έχει ενδιαφέρον κυρίως λόγω της μεγάλης αποτελεσματικότητας στην αναγνώριση των γραμμάτων, ακόμη κι όταν ο γραφικός σας χαρακτήρας είναι κάπως αδέξιος.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ