Το Think Insights είναι μια ενδιαφέρουσα υπηρεσία της Google που βγήκε πριν από λίγες μέρες από την beta φάση και άνοιξε και επίσημα τις πύλες της σε όλους τους χρήστες. Πρόκειται για ένα εργαλείο που επιτρέπει σε επαγγελματίες από τον χώρο του μάρκετινγκ αλλά και σε απλώς περίεργους χρήστες να βρουν πληθώρα στατιστικών στοιχείων και ερευνών, βοηθώντας τους έτσι να αναγνωρίσουν αναδυόμενες τάσεις της αγοράς.

Το Think Insights περιλαμβάνει στατιστικά, βιβλιοθήκη ερευνών με βίντεο, infographics και άλλα εργαλεία, καθώς και μία ενότητα που είναι αφιερωμένη στις τελευταίες τάσεις που αναδύονται στον ψηφιακό κόσμο.

Google Real-Time Insights Finder

Ακόμη όμως κι αν το θέμα σας φαίνεται τελείως αδιάφορο, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Real-Time Insights Finder, που εμφανίζει ημερήσια στατιστικά χρήσης για το παγκόσμιο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο, όπως αποκαλύπτει άλλωστε και το όνομά του. Επίσης, παρουσιάζει συγκεντρωμένα όλα τα σχετικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ενώ μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα αντιγράφοντας απλώς ένα μικρό κομμάτι κώδικα.

Πηγή: Τhe Verge

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ