Μερικούς μήνες αφότου εγκαινίασε τα online προφίλ και τρία χρόνια μετά την γέννησή του, το Instagram κάνει το μεγάλο βήμα και κάνει όλη την ροή των φωτογραφιών των χρηστών του διαθέσιμη μέσω browser. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως πλέον μπορείτε να πλοηγηθείτε στις φωτογραφίες του Instagram από τον υπολογιστή σας, με τον ίδιο τρόπο που θα το κάνατε και από το κινητό σας τηλέφωνο.

Έτσι, μπορείτε να πλοηγηθείτε στις τελευταίες φωτογραφίες των ανθρώπων που ακολουθείτε, να κάνετε like σε αυτές ή να τις σχολιάσετε. Το μόνο που απουσιάζει, λοιπόν, σε σχέση με τις εφαρμογές είναι η δυνατότητα να ανεβάσετε τις φωτογραφίες σας απευθείας από τον browser.

Αυτό, όμως, είναι κάτι που μάλλον δύσκολα θα υλοποιηθεί στο μέλλον μιας και, όπως εξηγεί το Instagram, η λογική της υπηρεσίας έχει να κάνει με την παραγωγή φωτογραφιών στα γρήγορα, «στον πραγματικό κόσμο και σε πραγματικό χρόνο».

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 5 Φεβρουαρίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ