Θεωρείται από πολλούς ως η μητέρα όλων των infographics που αφορούν το θέμα του SEO (Search Engine Optimization). Ο «Περιοδικός πίνακας των παραγόντων που επηρεάζουν το SEO» προσφέρει μια συγκεντρωτική ματιά σε όλα όσα χρειάζεται να έχετε υπόψη σας όταν ξεκινάτε την προσπάθεια να βελτιστοποιήσετε τον ιστοχώρο σας για τις μηχανές αναζήτησης.

Όπως εξηγεί το Search Engine Land, που τον δημοσίευσε, οι μηχανές αναζήτησης επιβραβεύουν τις σελίδες που διαθέτουν τον σωστό συνδυασμό των παρακάτω παραγόντων και ο πίνακας αυτός τους συνοψίζει. Όσοι προτιμούν μια ανάλυση σε μεγαλύτερο βάθος, παραπέμπονται στον ολοκληρωμένο οδηγό με τίτλο “The Search Engine Land Guide to SEO”.

The Periodic Table Of SEO Ranking Factors

(κάντε κλικ στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγέθυνση ή, σε περίπτωση που έχετε μικρή οθόνη, πατήστε εδώ)

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

3 thoughts on “Ο «περιοδικός πίνακας» των παραγόντων που επηρεάζουν το SEO

Comments are closed.