Ίσως το πιο εντυπωσιακό Firefox Extension που έχω δει. Κάνει Fullscreen προβολή εικόνων με τρισδιάτατο τρόπο σε μια σειρά από sites παρουσίασης / αναζήτησης φωτογραφιών.
Αυτή τη στιγμή συνεργάζεται με τα: Flickr, Photobucket, Picasa Web Albums, DeviantArt, Smugmug, Facebook, MySpace, Bebo, Hi5, Friendster αλλά και με τις ενότητες αναζήτησης εικόνων των: Google, Yahoo, Ask Images, Live Images, AOL Images.
Αν δεν ξέρεις περί τίνος πρόκειται, νομίζεις πως είναι ξεχωριστή εφαρμογή και όχι firefox extension.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.piclens.com/site/firefox/win/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ