Μπορεί, λόγω γλώσσας, το Quora να μην έχει ιδιαίτερη απήχηση μεταξύ των Ελλήνων χρηστών αλλά αποτελεί, παρόλα αυτά, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πηγή πληροφόρησης με περιεχόμενο του οποίου η ποιότητα κινείται πάνω από τον μέσο όρο που μας έχουν συνηθίσει τα διαδικτυακά κείμενα. Για να τιμήσει τους ενεργούς χρήστες της, η υπηρεσία δημιούργησε ένα PDF 442 σελίδων όπου παρουσιάζει τις καλύτερες απαντήσεις στις ερωτήσεις που έχουν υποβληθεί κατά τη διετία 2010 – 2012.

Το βιβλίο περιλαμβάνει πάνω από 100 απαντήσεις σε θέματα που καλύπτουν 18 κατηγορίες, μεταξύ των οποίων το φαγητό, η εκπαίδευση, η λογοτεχνία και η μουσική. Κι αν οι ερωτήσεις μπορεί να μη σας γεμίζουν πάντοτε το μάτι ή να σας φαίνονται αφελείς (π.χ. «Γιατί οι U2 είναι τόσο δημοφιλείς», «Θα μπορούσε ένας δυνατός άνδρας να νικήσει έναν λύκο σε μάχη σώμα με σώμα», ενώ υπάρχουν ερωτήσεις ακόμα και για τον Χάρι Πόττερ και τον Iron Man) αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι οι απαντήσεις: άλλοτε γραμμένες από επαγγελματίες κι άλλοτε από ανθρώπους με  συγκεκριμένες εμπειρίες, πάντοτε είναι καλογραμμένες και έχουν κάτι ενδιαφέρον να πουν.

Η έκδοση είναι διαθέσιμη σε μορφή PDF (δυστυχώς, αφού ένα ePub θα ήταν πιο καλοδεχούμενο) και μπορείτε να την κατεβάσετε εντελώς δωρεάν.

quora-ebook-kindle

Πηγή: Quora Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ