Το ReminderFox είναι ένα addon για τον Firefox αλλά και για το Thunderbird, με το οποίο μπορείτε να εμφανίζετε και να διαχειρίζεστε λίστες από υπενθυμίσεις και πράγματα τα οποία πρέπει να κάνετε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να σας υπενθυμίζει γενέθλια, γιορτές και άλλες σημαντικές ημερομηνίες, καθώς επίσης και συγκεκριμένες εργασίες που έχετε να κάνετε.

Το ReminderFox δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μια πλήρη εφαρμογή ημερολογίου, αλλά στοχεύει στο να εξυπηρετήσει όσους θέλουν απλώς να θυμούνται σημαντικές ημερομηνίες απευθείας από τον browser τους, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχουν σε κάποιο ημερολόγιο – online ή μη.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1191?id=1191

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 6 Ιουνίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ