Από τις επεκτάσεις που φαίνονται αχρείαστες μέχρι που έρχεται κάποια στιγμή που… πέφτεις στην ανάγκη τους. Πρόκειται για μια πολύ απλή λειτουργικότητα, που οι χρήστες του Internet Explorer πιθανότατα να την γνωρίζουν ήδη, και αφορά την ρύθμιση της κωδικοποίησης μιας σελίδας από το δεξί κλικ. Χρήσιμη σε περίπτωση που το site χρησιμοποιεί frames ή σε pop-up παράθυρα που δεν εμφανίζουν την βασική μπάρα εργαλείων (file, edit, view κλπ).

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/371

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ