Άλλο ένα από αυτά τα Firefox addons χωρίς τα οποία σίγουρα μπορείς να ζήσεις, αλλά που αν τα έχεις κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Το Linkification αναγνωρίζει τις λέξεις που αποτελούν links (π.χ. http://freeweird.blogspot.com/) και τις μετατρέπει σε κανονικά links, στα οποία μπορείς να κάνεις κλικ. Σε γλιτώνει, δηλαδή, από τον κόπο του copy-paste στην μπάρα διευθύνσεων (address bar) του browser.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/190

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ