Για όσους χρησιμοποιούν το Gmail, το συγκεκριμένο addon μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμο, καθώς δίνει τη δυνατότητα πολλών βελτιώσεων στο interface του Gmail, τόσο αισθητικών όσο και λειτουργικών.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια συλλογή των καλύτερων scripts του Greasemonkey και προσφέρει δυνατότητες όπως: παρουσίαση των e-mails που έχουν attachments με εμφάνιση του εικονιδίου που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο αρχείο, δυνατότητα οργάνωσης των ετικετών (labels) σε φακέλους (το βρήκα απίστευτα χρήσιμο), απευθείας άνοιγμα του gmail κάθε φορά που κάνετε κλικ σε links του τύπου “mailto:”, skins για να αλλάξετε την γενικότερη εμφάνιση του gmail, μακροεντολές και πολλά, πολλά άλλα…
Σίγουρα αξίζει μια δοκιμή.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6076

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Μαρτίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ