Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα λειτουργία φέρνει η τελευταία αναβάθμιση του Taxibeat, της πιο επιτυχημένης, ίσως, Ελληνικής εφαρμογής για έξυπνα κινητά τηλέφωνα. Πρόκειται για την ενσωμάτωση του Foursquare, που επιτρέπει στον χρήστη να δηλώσει την τοποθεσία του στο ταξί ακόμη κι αν δεν γνωρίζει ακριβώς την διεύθυνση  του σημείου στο οποίο βρίσκεται.

Μπορείτε, δηλαδή, να ορίσετε ως σημείο συνάντησης ένα συγκεκριμένο κατάστημα ή τοποθεσία που έχει καταχώρηση στο Foursquare (π.χ. έξω από ένα συγκεκριμένο εστιατόριο, σε κάποιο μετρό κλπ).

Taxibeat Foursquare Taxibeat Foursquare

Κατά τα άλλα, το Taxibeat 3.0 φέρνει αρκετές ακόμη επιμέρους βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήσης του ενώ σε περίπτωση που το ταξί διαθέτει WiFi βλέπετε τον κωδικό με το που πατήσετε το “Boarding” (επιβίβαση).

Εάν δεν χρησιμοποιείτε ακόμη το Taxibeat, κάντε στον εαυτό σας τη χάρη και κατεβάστε το, εντελώς δωρεάν, από το App Store.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 27 Ιανουαρίου 2013. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ