Πριν από ένα περίπου χρόνο είχαμε παρουσιάσει το Facebook PhotoZoom, μια επέκταση για Firefox και Chrome που αναλαμβάνει να μεγεθύνει όλες τις εικόνες που εμφανίζονται στο Facebook στο πλήρες τους μέγεθος, απλώς μεταφέροντας τον κέρσορα επάνω τους. Το Τhumbnail Zoom κάνει ακριβώς το ίδιο, αλλά σε μια πολύ μεγαλύτερη γκάμα ιστοχώρων, στους οποίους συγκαταλέγονται τα Twitter, Flickr, IMDB, Google Images και αρκετές ακόμη από τις δημοφιλέστερες online υπηρεσίες.

image

Πιο συγκεκριμένα, η πλήρης λίστα των δικτυακών τόπων που υποστηρίζει το Τhumbnail Zoom περιλαμβάνει τα: Facebook, Twitter, MySpace, Amazon, Picasa, Flickr, LinkedIn, Hi5, Twitpic, deviantART, PhotoBucket, Tagged, Last.fm, Wikipedia, YouTube, DailyMile, IMDb, Imgur, Photosight.ru και Google Images.

Το Τhumbnail Zoom είναι μια εξαιρετική επέκταση που αν τη συνηθίσετε δύσκολα θα μπορέσετε να την αποχωριστείτε (εγώ τουλάχιστον μετά από μόλις 2 μέρες χρήσης το έπαθα ήδη). Δυστυχώς για τους φίλους του Chrome, η επέκταση είναι διαθέσιμη μόνο για Firefox.

Σε περίπτωση που κατά την εγκατάστασή του σας βγάλει προειδοποίηση ότι δεν είναι συμβατή με τον Firefox 5, επιλέξτε “Ιnstall Anyway” και η επέκταση θα εγκατασταθεί κανονικά.

via @ApostolosDim

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ