Μήπως βαρεθήκατε όλο το θόρυβο που δημιουργεί το YouTube με τις χιλιάδες επιλογές και όλα τα σχετικά (άσχετα) βίντεο; Τώρα μπορείτε να ακούτε και να βλέπετε τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες στο YouTube ανενόχλητα με μια νέα On line εφαρμογή, το tubarl. Τι ακριβώς κάνει το tubarl; Σας επιτρέπει να βλέπετε και να ακούτε τα αγαπημένα σας βίντεο, το ένα μετά το άλλο, χωρίς επιμέρους ενδιάμεσες στάσεις. Τόσο απλά.

Tubalr

Εισάγετε στο κουτί αναζήτησης (search box) το όνομα ενός καλλιτέχνη ή συγκροτήματος και αρχίζουν να παίζουν όλα τα σχετικά βίντεο είτε μόνο του ίδιου του καλλιτέχνη είτε, αν πατήσετε την επιλογή Similar, και άλλων σχετικών καλλιτεχνών. Μπορείτε να πάτε στο επόμενο ή προηγούμενο κομμάτι ή να διαλέξετε να δείτε το βίντεο που επιθυμείτε από τις επιλογές που εμφανίζονται δεξιά στην οθόνη. Δημιουργείτε έτσι τη δική σας playlist, που μπορείτε, αν εγγραφείτε στην υπηρεσία, να σώσετε ή και να μοιραστείτε στο facebook και στο twitter. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να επιλέξετε κατηγορία μουσικής (genre) και να ακούσετε όλα τα σχετικά τραγούδια.

Tubalr

Εμείς πάλι δεν κρύβουμε τις αδυναμίες μας… Tubarl, λοιπόν. Η λειτουργία του απλή, η ευχρηστία του μεγάλη.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 12 Ιανουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
itsasmallweb

Συντάκτης άρθρου: itsasmallweb

Το itsasmallweb είναι ένα ξενόγλωσσο αλλά ελληνικής καταγωγής blog που συγκεντρώνει ενδιαφέροντα ευρήματα από το διαδίκτυο. Μουσική, φωτογραφία, κινηματογράφος και γενικότερα οι τέχνες και ο πολιτισμός αποτελούν τους βασικούς άξονες στους οποίους κινείται η θεματολογία του, χωρίς ωστόσο να αποκλείει και ο,τιδήποτε ενδιαφέρον έξω από αυτά.
Website: http://itsasmallweb.wordpress.com Twitter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

3 thoughts on “tubalr: Το YouTube αλλιώς

  1. Pingback: tubalr: Το YouTube αλλιώς  « 1ο Δημοτικό Σχολείο Χολαργού

Comments are closed.