Το Viber έχει καταφέρει να εξελιχθεί σε μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές συνομιλίας μέσω διαδικτύου (VoIP), και στην τελευταία του έκδοση φέρνει μερικές σημαντικές βελτιώσεις σε iPhone και Android. Πιο συγκεκριμένα, το Viber 2.2 περιλαμβάνει μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει τις ομαδικές συνομιλίες μέσω μηνυμάτων, ενώ βελτιώνει την ποιότητα του ήχου στις κλήσεις του.

Επίσης, φέρνει βελτιώσεις στο περιβάλλον χρήσης του, με πιο χαρακτηριστική, ίσως, από αυτές, την προβολή φωτογραφιών στη λίστα των επαφών σας.

Viber Viber

Προς το παρόν τα νέα χαρακτηριστικά του Viber είναι διαθέσιμα μόνο στις εκδόσεις για iPhone και Android, με τους χρήστες Windows Phone και BlackBerry να πρέπει να περιμένουν.

Πηγή: Engadget

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ