Σύμφωνα με δήλωση του CEO του Twitter, Dick Costolo, σε δημοσιογράφους των Times της Νέας Υόρκης, η υπηρεσία θα ξεκινήσει σύντομα να επιτρέπει στους χρήστες της να κατεβάζουν σε ένα αρχείο όλα τους τα Tweet. Ο Costolo εξήγησε πως η νέα λειτουργία θα δίνει επιπλέον τη δυνατότητα αναζήτησης στα Tweet μας, αλλά δεν θα επιτρέπει, παρόλα αυτά, αντίστοιχη πρόσβαση στα Tweet άλλων χρηστών αφού πρόκειται για «δύο διαφορετικά μεταξύ τους προβλήματα».

Αν και ο CEO του Twitter δεν έδωσε κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα κυκλοφορήσουν οι νέες λειτουργίες, η είδηση είναι σίγουρα καλοδεχούμενη ως ένα πρώτο βήμα, αφού ο εντοπισμός και η αρχειοθέτηση παλιών Tweet είναι ένας τομέας στον οποίο η δημοφιλής υπηρεσία αυτή τη στιγμή χωλαίνει απελπιστικά.

Πηγή: The New York Times

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουλίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Δυνατότητα λήψης και αναζήτησης για όλα μας τα Tweet ετοιμάζει το Twitter

  1. Pingback: Το Twitter ξεκίνησε να ενεργοποιεί τη δυνατότητα λήψης των Tweet μας

Comments are closed.