Η Wikipedia είχε την τιμητική της αυτή τη βδομάδα λόγω της απόφασής της να συμμετάσχει σε 24ωρο blackout ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το SOPA και γι’ αυτό το λόγο η είδηση της κυκλοφορίας εφαρμογής για Android πέρασε μάλλον απαρατήρητη. Μάλιστα, η πρώτη αυτή έκδοση της Wikipedia για Android έρχεται με τη δυνατότητα αποθήκευσης των άρθρων για offline ανάγνωση, αλλά και με επιλογή αναζήτησης βάσει της τρέχουσας τοποθεσίας του χρήστη.

Πέρα από αυτά, ο χρήστης μπορεί να δει το ιστορικό των άρθρων του και να αλλάξει εύκολα τη γλώσσα ενός άρθρου. Έχοντας ήδη εδώ και χρόνια αντίστοιχη εφαρμογή για το iOS, η κυκλοφορία της Wikipedia για Android ήταν κάτι που επιβαλλόταν να γίνει. 

Wikipedia for Android Wikipedia for Android 

Πηγή: Lifehacker

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ