Ένα χρησιμότατο «σκονάκι» με τη μορφή εκτενούς infographic δημοσίευσε το TechKing, που αναμένεται να βοηθήσει όλους όσους δημιουργούν τα δικά τους θέματα για το WordPress ή επεξεργάζονται τα ήδη υπάρχοντα. Το infographic εξηγεί με κατανοητό τρόπο τα στοιχεία που αποτελούν ένα template, αλλά και τις εντολές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ασφαλώς, ο οδηγός δεν απευθύνεται σε όλους, αφού προϋποθέτει μια βασική έστω γνώση της δομής του WordPress.

Ultimate WordPress CheatSheet

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ