Το Open Culture είναι ένας καταπληκτικός δικτυακός τόπος που παρουσιάζει κάθε είδους πολιτιστικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο που μπορεί να βρει κανείς δωρεάν στο διαδίκτυο. Αυτή τη φορά συγκέντρωσε σε μια σελίδα πάνω από 45 βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία πρωταγωνιστούν σημαντικές προσωπικότητες της παγκόσμιας τέχνης και του πολιτισμού, από τον Πικάσο και τον Τζόϋς έως την Άννα Φρανκ και το Νίτσε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να δείτε τον Πικάσο να ζωγραφίζει σε γυαλί, να ακούσετε τον Τζόϋς να διαβάζει αποσπάσματα από την Αγρύπνια των Φίννεγκαν, την φωνή του Τσαϊκόφσκι αποτυπωμένη σε φωνόγραφο του Έντισον στα 1890, και πολλά άλλα.

» Επισκεφθείτε τη λίστα του Open Culture

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “45+ εμβληματικές φιγούρες του παγκόσμιου πολιτισμού σε σπάνια οπτικοακουστικά ντοκουμέντα

  1. Pingback: Tweets that mention 45+ εμβληματικές φιγούρες του παγκόσμιου πολιτισμού σε σπάνια οπτικοακουστικά ντοκουμέντα | Freeweird -- Topsy.com

Comments are closed.