Το TweetDeck ξεκίνησε να ενεργοποιεί μια σειρά από ενδιαφέρουσες βελτιώσεις που βασικό σκοπό έχουν την καλύτερη απόκριση της εφαρμογής σε timeline «υψηλών ταχυτήτων» – σε στήλες αποτελεσμάτων αναζήτησης, δηλαδή, που λόγω της επίκαιρης φύσης τους έχουν συνεχή ροή μηνυμάτων (π.χ. σε trending topic).

Για να το πετύχει αυτό, η ομάδα του TweetDeck όρισε ένα συγκεκριμένο όριο στον αριθμό των Tweet, που όταν ξεπεραστεί η εφαρμογή ξεκινά να μειώνει το «οπτικό βάρος» του κάθε μηνύματος. Για παράδειγμα, αφαιρείται το εφέ της κίνησης κατά την εμφάνιση ενός νέου Tweet, ενώ σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να κρυφτεί ακόμη και το avatar, μέχρι η ροή της στήλης να επιβραδύνει.

Οι χρήστες μπορούν να ανοίξουν περισσότερες από μία «στήλες υψηλής ταχύτητας» και, σύμφωνα με το TweetDeck, η βελτίωση στην απόδοσή του είναι τέτοια που μπορεί πλέον να χειριστεί 10 φορές μεγαλύτερη ταχύτητα στον ρυθμό ανανέωσης σε σχέση με πριν.

Οι νέες αλλαγές έχουν ενεργοποιηθεί προς το παρόν μόνο στην online έκδοση του TweetDeck και στην αντίστοιχη εφαρμογή για Chrome, ενώ σύντομα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και στις εφαρμογές για PC και Mac.

Πηγή: TweetDeck Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ