Ιδιαίτερα επιτυχημένη είναι η πορεία του SkyDrive τον τελευταίο καιρό, καθώς, σύμφωνα με ανακοίνωση της Microsoft, είδε την βάση χρηστών του να διπλασιάζεται μέσα στους τελευταίους 6 μήνες. Παράλληλα, η υπηρεσία εγκαινιάζει την σημαντική λειτουργία του επιλεκτικού συγχρονισμού, που δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να επιλέξουν τους φακέλους που θέλουν να συγχρονίσουν.

Ο επιλεκτικός συγχρονισμός ρυθμίζεται μέσα από το δεξί κλικ τόσο σε περιβάλλον Windows όσο και σε Mac.

Επίσης, το αναβαθμισμένο SkyDrive βελτιώνει τον διαμοιρασμό αρχείων και φακέλων μέσα από τον File Explorer (ή Windows Explorer, αν δεν χρησιμοποιείτε ακόμη Windows 8), ενώ επιτρέπει την απευθείας προβολή ενός εγγράφου στο skydrive.com. Αυτό το τελευταίο μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους δεν έχουν εγκατεστημένη κάποια σουίτα γραφείου στον υπολογιστή τους, αλλά βασίζονται στην online έκδοση του Office Web Apps.

Screen_2D00_shot_2D00_of_2D00_SkyDrive_2D00_share_2D00_folder_2D00_menu_5F00_483B456A[1]

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν αναβαθμίσεις και στις εφαρμογές του SkyDrive για Windows Phone 8 και Android, που βελτιώνουν τόσο την αναζήτηση όσο και την διαδικασία ανεβάσματος και λήψης των φωτογραφιών του κινητού.

Screen_2D00_shots_2D00_of_2D00_SkyDrive_2D00_Search_2D00_and_2D00_Settings_2D00_menus_5F00_2028964B[1]

Η αναβάθμιση στην έκδοση του SkyDrive για Windows θα γίνει αυτόματα μέσα σε 48 ώρες, ενώ αν δεν την έχετε εγκατεστημένη μπορείτε να την βρείτε για Windows, Windows Phone, Mac και Android στο apps.live.com/skydrive.

Πηγή: Windows Blog

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ