Αναβάθμιση στις εφαρμογές του SkyDrive για Windows και Mac OS X πραγματοποίησε η Microsoft, προσθέτοντας καλύτερη ενσωμάτωση της εφαρμογής στα Windows 8. Συγκεκριμένα, το SkyDrive θα συνεργάζεται καλύτερα με την εφαρμογή διαχείρισης εικόνων του νέου λειτουργικού της εταιρείας, συνδέοντας την με τον λογαριασμό Microsoft Account (το παλιό Windows Live) που διαθέτει ο χρήστης.

Αυτό σημαίνει πως όταν συνδέεστε με έναν συγκεκριμένο λογαριασμό, η εφαρμογή διαχείρισης εικόνων των Windows 8 θα χρησιμοποιεί τις εικόνες που διατηρείτε στο SkyDrive του λογαριασμού αυτού.

Άλλες αλλαγές περιλαμβάνουν την αύξηση του μέγιστου αριθμού εγγράφων που μπορεί να δεχτεί το SkyDrive, από τα 150.000 αρχεία στα 10 εκατομμύρια, αλλά και αρκετές διορθώσεις προβλημάτων και βελτιώσεις στην ταχύτητα και την σταθερότητα της εφαρμογής.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη το SkyDrive, η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Οι υπόλοιποι μπορείτε να κατεβάσετε από εδώ την τελευταία έκδοση, που είναι η 16.4.4111.0525.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ