Το SkyDrive είναι ένα από τα μεγάλα όπλα της Microsoft και αναμένεται να αποτελέσει λειτουργία-κλειδί στην εμπειρία χρήσης των Windows 8. Παρόλα αυτά, για να πετύχει μια υπηρεσία στον χώρο του cloud πρέπει να είναι συμβατή με όλες τις πλατφόρμες, κάτι που από ότι φαίνεται έχει γίνει ήδη αντιληπτό. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία κυκλοφόρησε, όπως αναμενόταν, το SkyDrive για Android, το οποίο φέρνει στο κινητό σας όλες τις λειτουργίες που θα περιμένατε από την υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή δίνει στους χρήστες Android συσκευών τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλα τα αρχεία που διατηρούν στο SkyDrive τους και να δουν εύκολα τα έγγραφα που χρησιμοποίησαν πρόσφατα. Επίσης, επιτρέπει το ανέβασμα πολλών μαζί φωτογραφιών ή βίντεο, τον διαμοιρασμό αρχείων μέσω e-mail αλλά και το άνοιγμά τους με άλλες εφαρμογές του Android.

SkyDrive for Android SkyDrive for Android

Έχοντας κάνει σημαντικότατα βήματα προόδου το τελευταίο διάστημα, με μια εξαιρετική πλέον online έκδοση και με 7GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου, το SkyDrive είναι μια υπηρεσία που αξίζει να δοκιμάσετε – ειδικά τώρα, που μπορείτε να την κατεβάσετε και στο Android σας από το Google Play.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 28 Αυγούστου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ