Σημαντικό επανασχεδιασμό φαίνεται πως ετοιμάζει το Foursquare, και για να προετοιμάσει το έδαφος δημοσίευσε στο Twitter μια πρώτη εικόνα από το νέο περιβάλλον χρήσης του – τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την οθόνη του χάρτη. Αν και φυσικά η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πολλά, είναι ωστόσο ενδεικτικής της πρόθεσης που φανερώνει η υπηρεσία στο να αξιοποιήσει κάποια στιγμή όλο τον όγκο της πληροφορίας που έχει συγκεντρώσει από τους χρήστες της.

allnew4sq

Επίσης, το γεγονός ότι το Foursquare προμοτάρει τον επανασχεδιασμό του κάτω από το hashtag #allnew4sq, μας κάνει να πιστεύουμε πως οι αλλαγές δεν θα αφορούν μεμονωμένες εφαρμογές του σε κάποια συγκεκριμένη πλατφόρμα, αλλά ολόκληρη την υπηρεσία.

Πηγή: TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 1 Ιουνίου 2012. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ