Το Action Movie FX είναι μια εφαρμογή για iOS που σας επιτρέπει να προσθέσετε εντυπωσιακά εφέ εκρήξεων στα βίντεό σας. Εσείς απλώς επιλέγετε κάποιο από τα διαθέσιμα εφέ, σημαδεύετε το θέμα σας, τραβάτε το βίντεο και εισάγετε το εφέ. Μπορείτε να σημαδέψετε ακριβώς το σημείο στο οποίο θέλετε να γίνεται η έκρηξη, αλλά και το πότε ακριβώς θα ξεκινά.

Action Movie FX

Το Action Movie FX έχει δημιουργηθεί για την προώθηση της ταινίας Misson: Impossible από την εταιρεία Bad Robot Interactive, που ανήκει στον, γνωστό μας από το Lost, JJ Abrams. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν και περιλαμβάνει από προεπιλογή δύο διαφορετικά εφέ, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αγοράσετε ακόμη περισσότερα.

Πηγή: TheNextWeb

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2011. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “Σας αρέσουν οι εκρήξεις; Δοκιμάστε το Action Movie FX, από την εταιρεία του JJ Abrams

Comments are closed.