Το AnyBizSoft PDF to Word είναι ένα από τα πολύ καλά προγράμματα μετατροπής αρχείων PDF σε Word. Είχε μάλιστα ξεχωρίσει σε σχετική παλιότερη καταχώρησή μας. Μέχρι πριν λίγο καιρό η έκδοση 2.53 διατίθεντο δωρεάν,  με την 3.0, που ήταν η πιο πρόσφατη, να είναι trial.

Πρόσφατα η έκδοση 2.53 έπαψε δυστυχώς να είναι διαθέσιμη, αλλά η εταιρεία διαθέτει δωρεάν την τελευταία έκδοση 3.0 μέσω της σελίδας του προγράμματος στο Facebook.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε “Like” στη σελίδα τους ώστε να αποκτήσετε πρόσβαση στον δωρεάν κωδικό ενεργοποίησης.

Σημείωση: η προσφορά διαρκεί έως τις 8 Αυγούστου για τους χρήστες Mac, ενώ σύμφωνα με το Freewaregenius η προσφορά για Windows δεν θα λήξει ποτέ.

Πηγή: freewaregenius.com

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 6 Αυγούστου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ