Το λογότυπο του Google WaveΜε ανακοίνωση που εξέδωσε στις 4 Αυγούστου, η Google επιβεβαίωσε τις φήμες και επισημοποίησε την είδηση του τερματισμού του Google Wave.

Παρά τις αυξημένες προσδοκίες που είχε δημιουργήσει τον πρώτο καιρό της λειτουργίας του και παρά τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του, το Google Wave δεν κατάφερε να εκτοπίσει τα ήδη υπάρχοντα εργαλεία επικοινωνίας.

Στην ανακοίνωση της η εταιρεία δηλώνει ότι μέρος των τεχνολογιών που αναπτύχθηκαν για τη συγκεκριμένη πλατφόρμα όπως η εμφάνιση πληκτρολόγησης σε πραγματικό χρόνο και το drag and drop αρχείων στο μήνυμα, θα βρουν το δρόμο τους σε άλλες υπηρεσίες της Google (το drag and drop ήδη έκανε την εμφάνισή του στο Gmail).

Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι θα κυκλοφορήσει εργαλεία που θα διευκολύνουν την εξαγωγή και αποθήκευση των πληροφοριών που έχουν καταχωρήσει οι χρήστες στην υπηρεσία.

Πηγή είδησης: Insomnia.gr

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 6 Αυγούστου 2010. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ