Μικρό αλλά θαυματουργό, το AVIAddXSub ενσωματώνει υπότιτλους (.srt) σε AVI αρχεία, με μια απλούστατη διαδικασία που δεν διαρκεί πάνω από 2-3 λεπτά. Ο λόγος για το κάνει κανείς αυτό; Γιατί θέλει να δει την ταινία σε επιτραπέζιο player που υποστηρίζει μεν divx, αλλά δεν “βλέπει” εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “AVIAddXSub: ενσωμάτωση .srt υποτίτλων σε αρχεία .avi σε 2 λεπτά

Comments are closed.