Πρόγραμμα εμφάνισης / μετατροπής διαφόρων αρχείων φωτογραφίας, αντάξιο του ACDSee, αλλά πολύ ελαφρύτερο και δωρεάν για οικιακή χρήση.
Συμβατό και με Windows Vista υποστηρίζει τα περισσότερα formats εικόνας (BMP, JPEG, JPEG 2000, animated GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF, ICO, TGA) καθώς και RAW formats από δημοφιλείς ψηφιακές κάμερες (CRW, CR2, NEF, PEF, RAF, MRW, ORF, SRF και DNG).
Πολύ εύχρηστο, δίνει, μεταξύ άλλων και όλες τις βασικές επιλογές για την επεξεργασία μιας φωτογραφίας. Όπως όλα σχεδόν τα προγράμματα της FastStone, κυκλοφορεί και σε portable έκδοση.

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ

One thought on “FastStone Image Viewer: ο ελαφρύς και δωρεάν image viewer

  1. Pingback: To Picasa 3.5 φέρνει στον υπολογιστή σας την αναγνώριση προσώπων σε φωτογραφίες | Freeweird

Comments are closed.