Εφαρμογή αποκλειστικά για Vista, και μάλιστα όχι για όλες τις εκδόσεις, καθώς προαπαιτεί την ύπαρξη του Aero. Πατώντας τα πλήκτρα Windows+~ (το κουμπί ακριβώς πάνω από το tab) εμφανίζει σε thumbnails όλα τα ανοιχτά παράθυρα, με τρόπο που θυμίζει το expose του Mac. Είναι σίγουρα εντυπωσιακό, ενώ κάποιοι θα το βρουν και αρκετά βολικό.
Εγώ πάντως κάποια στιγμή το βαρέθηκα και το έβγαλα…

Ηλεκτρονική διεύθυνση: http://insentient.net/

Παλιό άρθρο Το παραπάνω άρθρο είναι αρκετά παλιό, αφού δημοσιεύτηκε στις 11 Φεβρουαρίου 2008. Εάν κάποια από τις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό δεν ισχύει πια, ενημερώστε με μέσω της φόρμας επικοινωνίας για να το τροποποιήσω.
Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Συντάκτης άρθρου: Γιώργος Σαρηγιαννίδης

Ο Γιώργος Σαρηγιαννίδης είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο τμήμα. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως freelancer σύμβουλος σε έργα διαδικτύου και intranets, με κύρια αντικείμενα την Αρχιτεκτονική της Πληροφορίας, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση περιεχομένου. Έχει ειδικευτεί στη μελέτη και τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό portals, intranets και δικτυακών εφαρμογών, ενώ στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και με τη δημοσιογραφία.
Website: http://www.gsarigiannidis.gr Twitter Facebook LinkedIn Google Plus Klout
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ